top of page
DJI_0873_background.jpg

PROSJEKTET

Topp moderne hytter og leiligheter i sentrum av Beitostølen

hyttevelger_ferdig.jpg

På et sentralt og flott beliggende hyttefelt på Beitostølen kommer det nå flere moderne hytter og leiligheter på fantastiske utsiktstomter. Tindelia er i en klasse for seg selv og hyttene og leilighetene har en kvalitet og materialvalg som ligger langt over normal standard.

Tinde-kvalitet tvers igjennom

Med gjennomtenkte og åpne planløsninger og store vindusflater er du tett på naturen med nærhet til et aktivt og komfortabelt liv på fjellet. Robuste og tradisjonsrike materialer kombinert med et moderne skandinavisk hyttedesign gir deg den perfekte kombinasjonen av klassisk hyttekos og fritidsluksus. Tindelia på Beitostølen gir deg valget mellom frittstående hytter på ett eller to plan og moderne leligheter i 4 eller 8-manns leilighetsbygg. Vi Tinde Hytter tar i tillegg bærekraft på alvor og har ett tett samarbeid om «Klimapluss» prosjektet sammen med Øystre Slidre Kommune. Dette vil komme kjøperne i Tindelia til gode på mange områder i årene fremover.

Misty Mountain

Mer om bærekraftige løsninger.
Se video.

0b340f_0d1ab852ddde4f09a1e244c2aa3c37a0~mv2.png

Vi har lenge vært på jakt etter en hytte eller leilighet på Beitostølen, men det har liksom alltid vært noe som har manglet. I dette prosjektet fant vi alle kvalitetene vi har ønsket oss. Så da var det bare å slå til.
Sveinung Simensen, 56, Tønsberg

Sammen med arkitektkontoret Nordic og arkitekten John Arne Bjerknes har vi lagt vekt på å skape et felt som harmonerer med Beitostølen sentrum. Utenomhusplanen for hele feltet er inspirert av det gamle Mølstertunet, et klyngetun bestående av bygningene fra to gårdsbruk på gården Mølster på Voss.

En gjennomtenkt plan med parkering til alle.

Hyttefeltet ligger sentralt plassert i alpelandsbyen Beitostølen, kåret til «Family friendly Resort of the Year Award for Norway», av Travel & Hospitality Awards 2022. Herfra er det gangavstand til alle fasiliteter i området. Med carport eller biloppstillingsplass til alle er det derfor all grunn til å la bilen stå når tilbudene på Beitostølen skal nytes. Beitistølen er en enestående destinasjon, liten nok til å være personlig, stor nok til å tilby mangfold. I Tindelia får du en kvalitetshytte eller leilighet fra Tinde, som du vil være stolt av å eie og glede deg til å bruke.

TINDELIA
Bebyggelsesplan

snow.jpeg
Tomteoversikt220327_transparent.png
bottom of page