top of page
Søk
  • Forfatterens bildeTinde Hytter

Stor interesse for fjernvarme og solceller i Tindelia!

Oppdatert: 4. des. 2023


Flere og flere får øynene opp for denne fremtidige  formen for energiforsyning til sine hytter og leiligheter.  Vi minner om vår max pris på 1,99,- pr kilowatt time for oppvarming og varmtvann. Dette gir våre kjøpere en svært konkurransedyktig pris med langsiktig forutsigbarhet og trygghet for laveste mulige oppvarmingskostnader.

 

Første hytte leveres allerede i november og de første leilighetene i desember. Deretter går det slag i slag. Besøk oss på visning for å sikre deg de beste godbitene i Tindelia Beitostølen.


Vi er i godt i gang med teknisk rom for fjernvarmeanlegget på Tindelia og carporthuset skal være ferdig innen kort tid. Alle hytter og leiligheter vil ha fjernvarme som oppvarming og varmtvann med gode priser til brukerne i Tindelia. Leilighetene vil også bli tilknyttet solcelleanlegg. Med gjennomtenkte og åpne planløsninger og store vindusflater er du tett på naturen med nærhet til et aktivt og komfortabelt liv på fjellet. Robuste og tradisjonsrike materialer kombinert med et moderne skandinavisk hyttedesign gir deg den perfekte kombinasjonen av klassisk hyttekos og fritidsluksus. Tindelia på Beitostølen gir deg valget mellom frittstående hytter på ett eller to plan og moderne leligheter i 4 eller 8-manns leilighetsbygg.


 

Besøk vårt salgskontor på Beitostølen


På vårt salgskontor på Beitostølen møter du Øystein Olav Grønolen, vår lokalkjente salgsansvarlige for Tindelia Beitostølen. Han står klar til å vise deg rundt på dette enestående prosjektet og ellers fortelle deg alt du trenger å vite om Beitostølen. Velkommen til en hyggelig hytteprat, en god kopp kaffe og kanskje en vaffel med rømme og syltetøy.















126 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page