top of page
Søk
  • Forfatterens bildeTinde Hytter

Halv pris på oppvarming i Tindelia Beitostølen!

Oppdatert: 4. des. 2023Tindelia Beitostølen bruker fjernvarme til oppvarming av alle leiligheter og hytter, levert av Stølslie Biovarme AS. Stølslie Biovarme AS produserer energi med flisfyring som er en kostnads- og miljøeffektiv løsning. Med fjernvarme som oppvarming av hytter og leiligheter i Tindelia halverer du kostnadene til oppvarming, sammenlignet med ordinære hytter og leiligheter som bruker strøm. Vi tilbyr et garantert pristak på 200 øre pr. kWh eks. mva. Til sammenligning lå snittprisen på strøm (spot) på 400 øre pr. kWh eks. mva i hele august. Så her er det mye å spare og nok en god grunn til å se nærmere på Tindelia Beitostølen dersom du går med planer om ditt drømmested på fjellet.

Se grafen under og sammenlign selv.


Grafen er viser energiprisen på Tindelia sammenlignet med spotprisen på strøm. F.eks. ved en spotpris på 300 øre, betaler du på Tindelia 150 øre for energi.
Kilde: Stølslia Biovarme AS

Åpent salgskontor på Beitostølen hele høstferien.

I høstferien bemanner vi salgskontoret hver dag i høstferien lørdag 1. oktober til lørdag 8. oktober fra kl. 11:00 til 17:00. Her møter du Øystein Olav Grønolen, vår lokalkjente salgsansvarlige for Tindelia Beitostølen. Han står klar til å vise deg rundt på dette enestående prosjektet og ellers fortelle deg alt du trenger å vite om Beitostølen. Velkommen til en hyggelig hytteprat, en god kopp kaffe og kanskje en vaffel med rømme og syltetøy.466 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page