top of page
Søk
  • Forfatterens bildeTin de Hytter

Bli med på visning i Tindelia på Beitostølen i påsken!

Oppdatert: 25. mar.




Visning av innflytningsklar leilighet alle dager i påsken fra 12:00 - 14:00.

Andre klokkeslett etter avtale. Søndager etter avtale


 

Det er gledelig å kunne informere om at fremdriften på leilighetsprosjektet har gått etter planen og de første 8 leilighetene er nå innflytningsklare. Det er solgt 3 av 8 leiligheter og de første har allerede flyttet inn og nyter nå sine dager i ny og flott leilighet på Beitostølen.

Leilighetene fremstår med topp kvalitet og gode løsninger, fjernvarme, elbillader og forsyning av solcellestrøm i carportanlegget. Alle har egen carport-plass og tilknyttet bod. I tillegg står det klart et felles smørerom for den som skal ha optimal gli i skiløypa i påska.

 

Se video fra leilighetene her




 

For ønske om privat visning eller spørsmål, kontakt Øystein Olav Grønolen på tlf. 913 42 000, eller epostolav.gronolen@tindehytter.no

 

Velkommen på visning i Påsken!




 

Besøk vårt salgskontor på Beitostølen



På vårt salgskontor på Beitostølen møter du Øystein Olav Grønolen, vår lokalkjente salgsansvarlige for Tindelia Beitostølen. Han står klar til å vise deg rundt på dette enestående prosjektet og ellers fortelle deg alt du trenger å vite om Beitostølen. Velkommen til en hyggelig hytteprat, en god kopp kaffe og kanskje en vaffel med rømme og syltetøy.















90 visninger0 kommentarer
bottom of page