top of page
Søk
  • Forfatterens bildeTinde Hytter

Stor interresse for Tindelia Beitostølen!

Oppdatert: 4. des. 2023Markedet er i positiv endring og vi opplever solid interesse for Tindelia. Så langt i vinter det det vært fantastiske forhold her på Beitostølen. Beitostølen og Tindelia vil være ett hytteområde og en destinasjon med trygge og gode snøforhold, i tillegg til at det er en fantastisk helårsdestinasjon, både sommer som vinter.
 

Første leveranse høsten 2023.

Vi har kommet langt med infrastrukturen, og vi skal være ferdige med første byggetrinn innen 1.6.2023. Samtidig gjør vi ferdig alle tomter, veier og tilsåing rundt tomtene, slik at vi vil få minst mulig ferdsel i ettertid.
Tinde Hytter starter opp byggingen av de første fritidsboligene i løpet av mai i år, og disse skal overleveres kjøpere allerede senhøsten 2023. Det vil også bli satt opp noen visningsenheter i Tindelia, slik at interessenter kan komme og kjenne på Tindekvaliteten, og den høye standarden. 

Et «Miljøpluss»-prosjekt.


Gå inn på våre nettsider: www.tindelia.no og få med dere våre oppdateringer på bla. salg/byggetrinn, priser, og at vi nå er blitt ett «Miljøpluss»-prosjekt med bla. den fordelaktige fjernvarmen og prisgaranti for Kjøpere i Tindelia. Vi har ett tett samarbeid om «Miljøpluss» prosjektet sammen med Øystre Slidre Kommune. Dette viser at vi i Tindelia følger med i tiden også når det gjelder bærekraft, og dette vil komme kjøperne i Tindelia til gode på mange områder i årene fremover.

 

Besøk vårt salgskontor på Beitostølen


På vårt salgskontor på Beitostølen møter du Øystein Olav Grønolen, vår lokalkjente salgsansvarlige for Tindelia Beitostølen. Han står klar til å vise deg rundt på dette enestående prosjektet og ellers fortelle deg alt du trenger å vite om Beitostølen. Velkommen til en hyggelig hytteprat, en god kopp kaffe og kanskje en vaffel med rømme og syltetøy.310 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

コメント


bottom of page