top of page
Søk
  • Forfatterens bildeTinde Hytter

Satser tungt i et marked med bremsene på!Torsdag kunne Bjørn Morten Grothe og Øystein Olav Grønolen i Tinde Hytter overlevere den første ferdige hytta i Tindelia. De satser tungt på Beitostølen, tross nedgangstider i markedet.

 

Fyrste byggetrinn i Tindelia er 86 enheter med hytter og leiligheiter. Tinde Hytter har startet i det små, med noen av hyttene, et leileihetsbygg og tilhørende carport. Til tross for at Norge og verden ellers har bremset opp med høyere priser og økte renter, har salgs- og markedsssjef i Tinde Hytter, Bjørn Morten Grothe, tro på markedet. – Vi i Tinde Hytter har sikret oss langt ut i neste halvår. Senest i forrige uke solgte vi to hytter på Beitostølen. Det er et marked der, selv om det er mindre, sier Grothe.


2023-11-25_Avisa Valdres_Tindelia
.pdf
Download PDF • 2.84MB

 

Besøk vårt salgskontor på BeitostølenPå vårt salgskontor på Beitostølen møter du Øystein Olav Grønolen, vår lokalkjente salgsansvarlige for Tindelia Beitostølen. Han står klar til å vise deg rundt på dette enestående prosjektet og ellers fortelle deg alt du trenger å vite om Beitostølen. Velkommen til en hyggelig hytteprat, en god kopp kaffe og kanskje en vaffel med rømme og syltetøy.46 visninger

Siste innlegg

Se alle
bottom of page