top of page
Søk
  • Forfatterens bildeTinde Hytter

Nå kan du flytte inn i splitter ny leilighet på Beitostølen til jul!

Oppdatert: 4. des. 2023


Det legges nå siste del av fjernvarme, strøm og fiber i bakken på Beitostølen. De første hyttene begynner å ta form og de første leilighetene har begynt reise seg. Vi ser frem til at disse første enhetene blir klare for innflytting til jul i år.

Tindelia 86, bruksareal 86m2, primærrom 72m2

 

Besøk oss på tomta og finn din plass i vinterparadiset.


Vi har satt opp skilter over hele feltet der du kan se hvilken type fritidsbolig som blir satt opp hvor. Skann QR-koden på stedet for flere detaljer. Gå også inn på våre nettsider www.tindelia.no og få med dere våre oppdateringer på bla. salg/byggetrinn, priser, og at «Klimapluss»-prosjektet med bla. den fordelaktige fjernvarmen og prisgaranti for kjøpere i Tindelia. Vi har ett tett samarbeid om «Klimapluss» prosjektet sammen med Øystre Slidre Kommune. Dette viser at vi følger med i tiden også når det gjelder bærekraft, og dette vil komme kjøperne i Tindelia til gode på mange områder i årene fremover.

 

Besøk vårt salgskontor på Beitostølen


På vårt salgskontor på Beitostølen møter du Øystein Olav Grønolen, vår lokalkjente salgsansvarlige for Tindelia Beitostølen. Han står klar til å vise deg rundt på dette enestående prosjektet og ellers fortelle deg alt du trenger å vite om Beitostølen. Velkommen til en hyggelig hytteprat, en god kopp kaffe og kanskje en vaffel med rømme og syltetøy.128 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page