top of page
Søk
  • Forfatterens bildeTinde Hytter

Bygging av første hytte i Tindelia godt i gang!

Oppdatert: 4. des. 2023Dette er Tindelia 86 som bygges for kunde og som skal overleveres før jul i år. Det vil bli satt opp ett leilighetsbygg og flere hytter i dette første byggetrinnet, samt carport anlegg og teknisk rom for fjernvarme og solceller. Dette skal være ferdig til jul i år. Alle hytter og leiligheter vil ha fjernvarme som oppvarming og varmtvann med gode priser til brukerne i Tindelia. Leilighetene vil også bli tilknyttet solcelleanlegg. Dersom du ikke bruker all energien som blir produsert i solcelleanlegget kan du selge overskudsstrømmen på nettet og ha inntekter i sameiet for leilighetene. Interessen for bærekraft og miljø er økende etter at vi satt i gang tiltakene som godkjenner oss som «Miljøpluss» prosjekt.
Vi ser frem til en deilig sommer og flott høst.

Tindelia 86, bruksareal 86m2, primærrom 72m2

 

Et «Miljøpluss»-prosjekt.


Gå inn på våre nettsider: www.tindelia.no og få med dere våre oppdateringer på bla. salg/byggetrinn, priser, og at vi nå er blitt ett «Miljøpluss»-prosjekt med bla. den fordelaktige fjernvarmen og prisgaranti for Kjøpere i Tindelia. Vi har ett tett samarbeid om «Miljøpluss» prosjektet sammen med Øystre Slidre Kommune. Dette viser at vi i Tindelia følger med i tiden også når det gjelder bærekraft, og dette vil komme kjøperne i Tindelia til gode på mange områder i årene fremover.

 

Besøk vårt salgskontor på Beitostølen


På vårt salgskontor på Beitostølen møter du Øystein Olav Grønolen, vår lokalkjente salgsansvarlige for Tindelia Beitostølen. Han står klar til å vise deg rundt på dette enestående prosjektet og ellers fortelle deg alt du trenger å vite om Beitostølen. Velkommen til en hyggelig hytteprat, en god kopp kaffe og kanskje en vaffel med rømme og syltetøy.151 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page